februarie 15, 2009

Nopti negre..


Multe nopti negre pline de picaturi ale diminetii s-au asternut neputincioase peste al tau suflet. Da copile, peste sufletul tau care mereu era luminat de soare si de zorii zilei. Dar acum ?! e intuneric si nu vegheaza nimeni asupra lui, se afunda intr-un abis negricios si plin de liniste. Fa ceva copile! prinde curaj si iesi de acolo, alunga tristetea cu zambetul ce obisnuiai sa-l ai.

Priveste in oglinda si spune ce vezi. Uite ce ai ajuns! o poza perfecta, ochi frumosi, zambet minunat, si atat..... dar unde esti tu?! te ascunzi si te temi de ceea ce poti sa fii..elibereaza-te si rupe poza in care nu esti tu. Asa cum ti-a fost sfarmitata inima si nu se mai reface, rupe poza in mii de bucatele si nu-ti mai adu aminte de ea.

Ridica-ti privirea si nu-ti astepta eroul, fii stapan pe tine si da-ti ceea ce meriti. Salveaza-te si nu lasa anii sa se scurga pe langa tine caci vremurile de acum nu mai pot fi intoarse, secunda asta va fi trecut, ziua de azi va fi ieri, si maine va fi azi.. si totul e intr-o schimbare rapida. Tine pasul cu timpul...

Lupta pentru ce e al tau, risca si treci pe rosu atunci cand se merita.

Etichete