decembrie 19, 2009

Draga Mosule ..

Scriu ţie Moşule! Da! Tu, cel din sufletul meu. Ştiu că ai fost alături de mine mereu, ai trăit odată cu mine lanţul întâmplărilor grele ce mi-au îngreunat drumul. Poate nu am nici un drept să cer ceva ştiind că mi-am pierdut puţin capul din cauza unor oameni care nu credeam că vor fi aşa, însă îndrăznesc să-ţi cer câte ceva, dar nu înainte de aţi mulţumi.
Neştiind ce ma va aştepta m-am aventurat într-o clătorie spre un alt tărâm, mai diferit şi cu alţi oameni. Am plecat cu puţine repere, coordonatele fiindu-mi schimbate pe ultima sută de metri. Nu m-a împiedicat, am vrut să-mi continui drumul. deşi urma să fiu înconjurată de oameni străini, mai buni, mai răi. Cu bine, am ajuns până să vorbesc cu oamenii ca muţii, doar mimând, da, în unele cazuri engleza nu mă ajuta, trebuia să o fac pe actorul fără glas, priceput la mimat....
Am trecut şi de Atena, şi am ajuns pe un vas enorm de mare, care timp de şase - şapte ore a pulutit uşor pe apa, ca un melc care avea încă 2 kai putere. Soare se pregătea de apus, oferindu-mi o privelişte superbă, o apa pur albastra pictata cu spuma albă şi o insulă de departe. Soarele încă lumina, cerul era un albastru pur, mi-a transpus o stare de melancolie.S-a întunecat uşor, am ajuns pe insulă, şi de acolo ai fost lângă mine Moşule, m-ai urcat uşor în maşina unei păpuşi bătâne şi m-ai dus, mai departe de tot.
Agia Palagia.
Frumoasa insulă, plină de luminiţe şi de puţini oameni. Am ajuns într-un final la casa din povestea magică, care mai avea puţin şi de dărâma. Avea nevoie de o zugrăveala urgentă, însă nu eram în stare să fac aşa ceva, nu aveam la îndemană nimic necesar, măcar aşa, de formă. Ciudat, dar adevarat, grecii sunt prieteni cu şopârlele, la ei şopârlele umblu pe case fără nici o jenă, însă eu mă baricadam când le zăream, da, lume nebună. După mult plâns şi nervi, mi-am bagăt picioarele şi am început să-mi fac viaţa cât mai plăcută, muncă, plajă,terase,oameni noi, inghetata, calatite, plimbari, volei, si multe altele. Dar la un moment dat nimic din acestea nu-mi înlocuia dorul de casa,dorul de cei dragi, dorul de viaţa mea.
După multe şmecherii făcute de vrăjitoarea urâtă, mi-am băgat picioarele din nou şi am început să fac şi eu şmecherii, şi uite aşa, fără să fiu fraierită mi-am cumpărat bilet spre Atena, iar de la Atena, spre România. Am jucat ultima carte mai bine ca niciodată, iar încâteva ore bune mi-am pregătit bagăjelul şi adios Kythira. Mi-a părut că am lăsat acolo prietenii frumoase ,însă pot spune cu tot sufletul, că mi-e dor de toţi, oameni deosebiţi şi de la care am învăţat multe.
Am făcut şi eu boacăne pe acolo, de fapt în tot anul acesta am tot făcut, însă omul din greşeli învaţă, nu?
Iar tu Moşule ai misiunea de a-mi face fericite prietenele, începând de la a le găşi nişte băieţi buni la suflet şi pe măsura lor, băieţi care ştiu să le iubească, să le aprecieze pentru ceea ce sunt şi nu pentru ceea ce ar putea oferi, băieţi care ştiu să le preţuiască şi să le ţină lângă ei.
Pe lângă prietene, ai grijă Moşule şi de prietenii mei şi găseşte-le şi lor fete bune care să aibă grijă de ei şi care ştiu să iubească şi să le dăruiască liniştea şi bucuria de care au nevoie.Pentru unii din ei, dă-le Moşule multă sănătate şi putere de muncă, ai grijă de ei căci sunt departe de mine, de familii şi de prieteni, sunt doar ei şi dorul ce-l poată în suflet..
Fiecărei familii în parte, da-le dragostea şi înţelegerea de care au nevoie, linişte şi bunăvoie, protejeaza-i de rele şi oferă-le bucuria unui zâmbet..
Iar mie Moşule, fa-mi cadou îndeplinirea dorinţelor de mai sus...

Painful

It's time for a new trip, in a new world,
The pain is something that you can support.
Close your eyes all the scars will dissapear,
All your dreams and wishes I will try to furfill.
I'll hold your hand 'till all will be ok,
I will never leave, I promise that I'll stay.

We will face together all the bad things,
My strenght will be the arrow from our spring.
I give my word, I'll protect you from this nightmare,
You're my heart and all I need from this bad fairytale.
Nothing can destroy this mountain love,
They have to destroy my heart first.




Etichete