octombrie 07, 2009

semnul intrebarii...


"..sunt momente in viata noastra cand suntem exact ceea ce ne-am dorit, cand ajungem acolo unde ne-am dorit si facem exact ceea ce ne-am propus. continuam pe linie dreapta cand deodata apar in viata noastra persoane, care cu sau fara voia lor aduc ceva frumos sau neplacut in viata noastra, aduc clipe care armonizeaza viata sau din contra, o fac alb - negru . acceptam cu bratele deschise provocari care nu stim unde duc, acceptam riscul fara sa gandim ca pot fi consecinte majore,totul pentru ca avem o singura viata si ca toate trb sa fie incercate? sau ca trb sa traim acum, cand suntem tineri, pt ca ulterior vom trai pt familie?

am alunecat usor pe o alee a depresiei, pe aleia medierii. imi pun multe intrebari la care am gasit raspunul de mult, dar acum, datorita "tie" drumul meu e confuz din nou. ma faci sa-mi pun intrebari asupra fiintei mele, asupra caracterului meu, asupra lucrurilor pe care le fac, ma faci sa ma intreb daca eu sunt exact ce mi-am dorit.
in momentul de fata, viata e ca o poza de toamna, in care "tu" ai colorat totul, ai dat viata usor unor sentimente placute care nu mai existau, sau poate asta am crezut eu la un moment dat. ai conturat lucrurile frumoase ce se ascundeau in adancul fiintei mele, ai conturat fiecare zambet gol, ai conturat fericirea si entuziasmul, ai conturat realitatea noastra...nu vreau sa mint, sa zic ca e usor, cand stim bine ca nu e asa, nu vreau sa alung ce port acum in suflet, nu vreau sa ma lupt cu amintirea, vreau doar sa dau continuitate lucrurilor ce le-am inceput si sa-mi astept randul...nu vreau sa visez la un chip care nu-mi va mai zambi, nu vreau sa imbratisez un trup care e rece, nu vreau sa privesc doi ochi goi, vreau doar sa tin in viata ceea ce am, sau ce as putea avea.
vreau sa ma trezesc dimineata cu zambetul pe buze si cu gandul la tine, vreau sa zburd de fericire si sa merg pe strada radiand, vreau sa stiu ca ti-e bine, vreau sa stiu ca ai soarele cu tine, desi afara e intunecat, vreau doar sa stiu ca nu duci lipsa de nimic si ca zambetul ti-e pe chip...
imi doresc multe nu? poate da, exista speranta cum se zice...exista si e singura care alimenteaza viata omului, dar pe langa ea, vointa trb sa-si croiasca drumul.
eu te doresc, tu ? ce-ti doresti? .."

Etichete