octombrie 13, 2009

as vrea sa stiu

"...au trecut deja cateva zile bune de cand lucrurile s-au schimbat. timpul fuge mai repede decat ne putem imagina. amintirea ta imi deschide in fiecare seara drumul catre o stare mai confortabila, catre ceea ce ma faci sa simt. mana se opreste in loc, marcheaza foaia, insa nu o pot lasa sa-mi blocheze sufletul, nu-l pot lasa fara glas. de ce sa nu recunosc ca tu, bun, rau, perfect, imperfect, dulce, amar, faci din ale mele ganduri ceva frumos, si imi arati ca pana si cel mai simplu si nesemnificativ lucru conteaza si aduce fericire.
nu mai sunt ca atunci, sunt ca , acum, neavand asteptari, astfel evitand dezamagirea. sunt libera sa ma gandesc la nimic care sa ma constranga, libera sa ofer si sa nu astept nimic in schimb, sunt asa cum mi-am dorit sa fiu, insa uneori comportamentul tau, ma incolteste si ma face sa revin la stari confuze...asta oare de ce?
as vrea sa stiu de ce gandurile mele se indreapta catre tine ca ploaia catre pamant? de ce la oricare pas facut trb sa ma gandesc la tine, astfel incat sa nu dezamagesc si sa te ranesc?
de ce cand trec prin locuri aprentate de chipurile noastre mereu ma pierd in amintiri si imi trec prin inima poze inlemnite cu noi?
de ce incep sa zambesc cand aud un glas asemanator cu al tau ?
de ce astept sa treaca ziua si sa te revad?
de ce la fiecare chip ce-ti seamana tresar si -mi simt inima batand cu atat forta incat am impresia ca e chinuita si prinsa in lanturile moi ce leaga ale noastre vise?
dece? De Ce? DE CE?

Etichete