noiembrie 25, 2008

"Cuiva"


Cu lacrimi pe obraz şi cu zambetul pe buze privesc în cel mai frumos album al vieţii mele, un album unde sunt zâmbete şi fericire, clipe dulci şi portrete potrivite, imagini şi culori pline de viaţă.
Teatrul şi-a pregătit culisele pentru cei mai frumoşi actori care ştiu să iubească şi danseze pe melodie, chiar de e tristă sau fericită, cu zâmbetul pe buze păşesc pe scenă, în faţa prietenilor lor, de fapt în faţa unor prieteni şi a unor marionete de oameni care nu ştiu să ţină de mână atunci când trebuie şi au pretenţia să fie ţinuţi.
Cortina se ridică, aplauzele nu întârzie să se audă, şi totuşi în inima "cuiva" e o linişte ce surzeşte tot, te face să pui mâna la ureche şi să inchizi ochii..
Transmite valuri de sentimente neclare care te fac să - ţi pui semne de întrebare, să te afunzi într-un abis măsurat în întâmplări ştiute şi trăite doar de inima "cuiva". Totuşi ridică copertina vieţii ce şi-a trăit-o cum a ştiut şi spune că e imună, sentimente nu are...
- Dar ce am? se întreabă îngândurată..
- Am un gând ce mă păzeşte, ce mă chinuie şi mă iubeşte, şi e cu mine , şi acum când zâmbesc şi atunci când voi plânge..
Nu e tristă, e radiantă, zâmbeşte şi lasă totul în mâinile actorilor ce-i pun viaţa în scenă.

Doar pentru tine..




Credeai că eşti atât de departe, şi de fapt eşti mult prea aproape. Nu te speria şi continuăţi drumul căci ceea ce ţi-e scris tot acolo te va duce, în acelaşi loc unde probabil vei fi fericit şi nimic nu va alunga zâmbetul de pe buzele tale. Dacă ai fost lăsat, fii fericit!! ai o nouă şansă de a fi liber şi de a iubi pe cine merită. Nu căuta fericirea pentru că ea te va găsi şi ţi se va arata atunci când trebuie. Nu o căuta, nu aştepta nimic de la viaţă ci urmează-i cursul, nu aştepta nimic căci vei fi dezamăgit. Pleacă din locul în care nu eşti dorit şi fii tu, lasă-te descoperit şi nu ascunde cu un zâmbet ceea ce eşti, valorezi mult, poate mai mult decât iţi imaginezi. Nu pleca urechea către vorbe rostite fără rost şi nu-ţi pune întrebări, important e să crezi în tine şi să te cunoşti! Oferă-ţi primul loc în viaţa, gândeşte de două ori înainte să iei o decizie şi fii sigur să-ţi aducă ţie un beneficiu şi apoi celorlalţi.

Nu eşti egoist! te gândeşti la tine !

Etichete