septembrie 17, 2009

scrisoare de departe.


"azi e o zi frumoasa, o zi frumoasa ca si tine. imi pare nespus de rau ca nu-ti sunt alaturi, dar sa nu uiti ca te iubesc mult.
E ziua ta mamico! imi vine sa plang.
Azi, de ziua ta, vreau sa-ti multumesc pentru faptul ca mi-ai dat viata si pentru ca ai fost alaturi de mine cum ai putut. Acum ca sunt departe mi-am dat seama de valoarea ta, de ceea ce insemni tu pentru mine si de ceea ce ai facut pt a-mi fi bine. regret si-mi cer iertare pentru fiecare clipa cand m-am purtat urat, pentru fiecare gand uracios si pentru fiecare moment neplacut prin care ai trecut din cauza mea. esti mai mult decat inima mea , singura fiinta care o putere imensa asupra mea si una dintre cele mai deosebite mame.
invat sa pretuiesc mai mult, invat sa iubesc si sa spun "iarta-ma" atunci cand trebuie. uneori blestem ca am plecat dar alteori deschid ochii si vad ca am invat multe.
iti multumesc ca ti-ai sacrificat linistea si viata pentru noi, ca ti-ai rupt de la gura ca sa avem noi, iti multumesc pentru ca esti o adevarata mama, devotata, iubitoare, sufletista si de nepretuit.
iti multumesc ca m-ai suportat atunci cand ar fi trebuit sa fiu certata, batuta.
iti multumesc ca m-ai suportat mofturile si alintaturile.
iti multumesc ca nu m-ai lasat.
iti multumesc ca mi-ai fost alaturi.
imi cer iertare pentru fiecare lacrima varsata din cauza mea, pentru fiecare suparare, necaz si durere.
un cuvant nu spune multe, dar ma voi revansa prin fapte.
te iubesc !
LA MULTI ANI !!!"

Etichete