decembrie 29, 2009

un strop

"...alunec din nou pe aceleasi cai ale visarii. Cu ochii inchisi si cu un zambet larg, ma vad alergand printre dorinte si sperante, ma vad din nou fericita, asa cum imi doream candva. E atat de bine. Stiu ca viata nu e roz, insa totul depinde de noi. Viata e un curcubeu din care alegem culorile care ne plac si le combinam dupa bunul plac. Plutesc pe o mare albastra cu nori rosii, un soare mov cu stele roz, ma scald in fericirea culorilor mele si stiu ca am destula putere incat sa transform fiecare nor intunecat intr-o picatura de culoare.
..uneori am mintea goala, caut cuvinte si nu gasesc, incerc sa-mi descriu visele cu expresii potrivite si adecvate. Norocoasa sunt atunci cand ma ia in brate o ploaie de cuvinte, cele potrivite, cele ce mi le doresc. Ma rup deseori de realitatea mea si traiesc intr-un vis construit, particica cu particica de catre al meu suflet, inghesuit intre patru pereti albi cu multe poze care il fac sa viseze, sa compuna versuri pe ritmul unui pian superb.
Jan A.P. Kaczmarek - Evening ,o melodie care pur si simplu ma linisteste, ma pune pe ganduri, ma face sa ma gandesc la lucrurile pe care mi le doresc, si in ce masura mi le doresc, ma face sa iau decizii, mai importante sau mai putin importante, ma face sa fiu eu, cea care cucereste lumea cu o privire, cu doi ochi zambitori si cu un zambet de copil.
..incepe sa se trezeasca in mine acea dorinta de a reusi si de a a-mi deschide sufletul spre lucruri care credeam ca nu le pot indeplini, voi incerca, voi risca si poate o portita va fi deschisa pentru visele unui copil care spera...

Etichete