octombrie 15, 2009

doar sunete...

"...inchid ochii si tresar cand stiu ca prin mainile mele trec atatea cuvinte . sunt frustrata ca uneori mana merge pe tastatura mai mult decat ar trebui si alteori se lasa praful. ascult o melodie foarte frumoasa, cantata de Gheorghe Zamfir, minunatul lui nai imi da fiori si-mi simt corpul plin de vibiratii. e trista si ma face sa ma gandesc la tine iubitule. aud acum un pian ce-mi rasuna in urechi, si simt ca-mi esti alaturi. parca spun povesti, insa asta e adevarul, simt ca-mi esti alaturi si ma cuprinzi usor in brate, imi zambesti si -mi promiti ca totul va fi bine. ai un zambet lung si ochi frumosi, ma faci sa am incredere in tine si imi dai un loc aparte in inima ta. bratele tale-mi cuprind linistea si-mi confera siguranta. esti atat de dulce, precum nu visam ca poti fi. visez cu ochii deschisi?! nu iubitule, asta esti tu, o creatura gingasa conturata cu sunetele pianului a carui ritm se incetineste si o ia de la capat, esti ca un sunet care nu se sfarseste, esti tu, si doar tu.
alergam impreuna dupa visele din oglinzile vietii si ne vedem la fel, dar mai fericiti, cu o dorinta mai mare de a cuceri lumea si de a ne cuceri pe noi insine. alergam dupa sperantele impletite de viata care atarna mereu pe un singur fir de ata. te-am prins de mana si nu te voi mai lasa....
pasim amnadoi in fiecare capitol greu al vietii si scriem cu propriile intamplari, povestea noastra in care eu mereu iti voi sopti cu sinceritate mi-e dor de tine..."

Etichete