octombrie 15, 2009

doar sunete...

"...inchid ochii si tresar cand stiu ca prin mainile mele trec atatea cuvinte . sunt frustrata ca uneori mana merge pe tastatura mai mult decat ar trebui si alteori se lasa praful. ascult o melodie foarte frumoasa, cantata de Gheorghe Zamfir, minunatul lui nai imi da fiori si-mi simt corpul plin de vibiratii. e trista si ma face sa ma gandesc la tine iubitule. aud acum un pian ce-mi rasuna in urechi, si simt ca-mi esti alaturi. parca spun povesti, insa asta e adevarul, simt ca-mi esti alaturi si ma cuprinzi usor in brate, imi zambesti si -mi promiti ca totul va fi bine. ai un zambet lung si ochi frumosi, ma faci sa am incredere in tine si imi dai un loc aparte in inima ta. bratele tale-mi cuprind linistea si-mi confera siguranta. esti atat de dulce, precum nu visam ca poti fi. visez cu ochii deschisi?! nu iubitule, asta esti tu, o creatura gingasa conturata cu sunetele pianului a carui ritm se incetineste si o ia de la capat, esti ca un sunet care nu se sfarseste, esti tu, si doar tu.
alergam impreuna dupa visele din oglinzile vietii si ne vedem la fel, dar mai fericiti, cu o dorinta mai mare de a cuceri lumea si de a ne cuceri pe noi insine. alergam dupa sperantele impletite de viata care atarna mereu pe un singur fir de ata. te-am prins de mana si nu te voi mai lasa....
pasim amnadoi in fiecare capitol greu al vietii si scriem cu propriile intamplari, povestea noastra in care eu mereu iti voi sopti cu sinceritate mi-e dor de tine..."

3 comentarii:

Anne spunea...

superb

Lucian spunea...

mai eu asta am citit... acum daca m-am inselat imi pare rau si imi cer scuze... cu toate ca nu prea ced ca m-am inselat... ai avut o dezamagire care ink are repecursiuni asupra ta... "ai investit tot si ai dat faliment..." parerea mea... spune-mi te rog daca gresesc

Lucian spunea...

mai ai sentimente. trust me!!! doar ca ink nu ai gasit persoana care sa iti arate asta! gandeste-te ca daca nu am suferi nu am sti cand suntem fericiti. nu am sti sa apreciem si am lasa fericirea sa treaca pe langa noi.
daca vrei, putem vorbi pe tema asta mult. dar nu cred ca blogul e cel mai potrivit loc.
lucian_cotovanu@yahoo.com asta e id-ul meu de mess. daca vrei sa vb cu un strain care nu te poate rani, da-mi un add

Etichete