decembrie 15, 2009

I love you

"...am ajuns acasa inghetata, e frig si ninge foarte frumos. Sincer, mi-a fost dor de iarna, insa imi aduce aminte de iarna din al meu suflet.Greu de crezut si de imaginat cum un suflet poate fi intr-o iarna continuua, fiecare sentiment, fiecare simtire fiind acoperite de un val de greseli si de o frica imensa de a nu gresi din nou. E atat de derutant cand stii ca ti-ai pierdut sufletul pe nimic. Mi-a trecut prin ganduri, brusc, " De cand nu ai mai spus te iubesc?" ma tot gandesc, si daca ar fi sa caut un raspuns, as prefera sa nu-l dau, pentru ca iubirea e un sentiment maret, de putini stiut. Fericiti cei care au habar cate lucruri implica "a iubi". Am iubit, ma bucur, si sunt fericita, chiar daca de pe buzele mele nu s-au mai prelins aceste cuvinte. A trecut ceva vreme si sunt emotionata cand ma gandesc la faptul ca mai devreme sau mai tarziu le voi spune din nou, prin propriile fapte, unei persoane caruia ii voi darui dragostea mea, trupul, simtirile si toate puterile mele.Pur si simplu ii voi darui viata mea! Zambesc si stiu ca fiecare incercare are rostul ei, fiecare lacrima, fiecare privire trista, se vor transforma intr-o bucurie si veselie completa.
Ma face fericita gandul ca in fiecare dimineata ma voi trezi cu gandul la "tine", voi avea cui sa-i rostesc fericirea pe care o simt, gandurile bune si optimismul meu.
Ma implineste faptul ca la fiecare secunda prin gandurile mele te vei strecura si ma vei face sa zambesc.Imi vei fura pana si ultimul gram din atentie.
Ma face sa visez gandul ca la fiecare pas voi simti prezenta ta, si -mi vei insufleti fiecare dorinta cu privirea pe care o ai.
Ma simt copilut cand stiu ca ne vom trezi dimineata, cu ochii mici si cu un zambet de nedeschis, iar noaptea, pitita-n in al tau suflet voi fi, inghemuita ascultandu-ti inima..
Ma simt libera datorita zambetului care, intiparit in a mea existenta, va fi motivul unei zile noi...
Ma simt sigura cand stiu ca la orice treapta din viata mea, tu vei fi cel ce ma va tine de mana si va fi parte din puterea mea..
Ma simt fericita...
Stiu cu siguranta ca existi, undeva pierdut prin lume, poate cautandu-ma, poate asteptandu-ma, sau poate esti mai aproape decat crezi ....
Zambeste si nu uita ca exista pentru toate fiintele un suflet pereche.
Paginile vietii deja sunt tiparite, unele se rup, altele se invechesc, altele sunt sarite, eu prefer sa traiesc fiecare cuvant, propozitie, fraza, paragraf, stiind ca in fiecare din ele e un mic detaliu despre existenta ta, despre tot ceea ce esti tu..."


"Te iubesc ! "

Etichete