aprilie 13, 2010

o zi de 13...

Asezata in fata unui calculator strain, cautand ceva, nici eu nestiind ce, incerc sa astern cateva cuvinte pe caietelul meu virtual....insa nu stiu catre ce sa ma indrept.
Well, e o zi de 13, ar trebuie sa fie cu ghinion? hmm pentru mine nu a fost. Am facut o mica vizita in dimineata aceasta la indrumatorul meu de licenta. Ei bine, fiind a doua oara, a trebuit sa-mi prezint planul practic si cuprinsul intregii lucrari ( nu a trebuit neaprat cuprinsul, insa eu l-am dus, bun , macar sa fie acolo). Mda, am mers, mi-a explicat cateva lucruri, am restructurat cuprinsul si toate alea. Lasand asta deoparte, e foarte frumos afara, cald si multa lume. Dupa ce am coborat din corpul nou al facultatii, de la Romtelecom, m-am asezat pe o banca, exact la soare, si ghiciti? exista o fiinta prin Iasi care merge pe bicicleta si se opreste subit in fata fetelor ( sau a unor fete) si le priveste in ochii, destul de profund nu? kind of scary, are ochi albastri si este chel.Chestia e ca, aseara, indreptandu-ma spre statia tramvaiului 6, l-am vazut din nou, facand acelasi lucru. Huh, si azi dimineata am avut norocul, sa ma priveasca si pe mine, de doua ori inca. Destul de ciudat...prima data m-am speriat, apoi a disparut, si iar a aparut cu ochii lui tulburati, huuuh, freaks me out. Ma rog, sper ca dupa ce voi pleca de aici, de la biblioteca, nu voi mai avea norocul sa-l revad.Ciudat dar adevarat.
Altceva mai important? sau interesant? hmm da. A fost un Paste destul de dragut..am hoinarit prin apartamentele altora, m-am facut comoda, am facut invitatii, desi nu era casa mea, dar stapana nu s-a suparat, din contra, am primit acasa cu bratele deschise si mi-a adus si doua sticle de "Corido" si am facut o mica adunare in care shoot`urile au curs ca apele, iar starea de euforie a fost in top !!
Am mai compus niste poezii si niste povesti, insa momentan sunt pe blogul meu de hartie, care are drept comperta o "gagica" imbracata in fusta mini si jacheta rosie, si da impresia ca e mare vedeta! iar in prim plan, apare scris New York ! Oh da, peste tot New York...si apropo de asta, voi atasa melodia Empire state of mind, insa varianta cantata de Alicia Keys ( balada).
Va doresc o zi placuta si succese :*!

Etichete